cafea cu amintiri - wrote for the eclipse -


Stau déjà de 2 ore la masuta din colt dar cafeaua e inca fierbinte. S’a cuibarit acum in bratele lui si il priveste intrebator.Ar face orice pentru putina atentie chiar si prêt de cateva secunde. El i’a soptit ceva la ureche ce a facut’o sa tresara, a schitat un zambet si a sorbit precaut din cafea inca odata. Poate ii era frica sa nu il arda, I’a spus ca a mai patit’o odata iar acum nu mai distinge gusturile la fel de bine. Apoi ceva s’a schimbat in privirea ei, era dulce si visatoare si ii gadila desenandu-I liniute caligrafice pe gat doar pentru a’I mai auzi rasul inca odata. Dar el privea fix spre nicaieri iar gandul ii fugea la balansoarul gol si la fata cu tricoul murdar. La bilutele de pe masa, blugii din coltz, cioburile de pe podea tipetele,usile trantite, diminetile in care prindeau rasaritul pe fereastra si fumul tigarii lui se ridica deasupra apartamentului lor micutz, saruturile,durerea,jocurile prostute, ascunsul dupa o ceasca de ce ciocolatata, cearta pe jeleuri si paharul pe jumatate plin..

Iar ea le privea masuta de sus, din balconul de la etajul 3 de pe strada Teilor. Si ii vedea ceea ce fata cu bucle aramii de langa el nu putea sa vada. Ii vedea sangele picurand pe podeaua lustruita.Soarele a mai rasarit odata si a oglindit un curcubeu in balta lui de sange. Si nimeni nu o invinuia pe cat se invinuia singura..

Nota autorului: zambetele vin din grija copilareasca pe care le-o purtam celorlalti, iar asta nu iti va puta lua nimeni. Nu plange ca esti singurul, mereu ai fost. Luzia ca te bazezi pe cineva vine tot din zambete si grijile alea infantile. Deci nu-I nimic. Nu.nu plange. .Nu ai castigat nimic si nu ai pierdut nimic. Dintotdeauna te’ai avut doar pe tine, iar pe tine nu te vei pierde niciodata, dec I sus.!Punct, si de la capat. Nya~! ^.^

2495308384_8693ecfc1d

1 Response to cafea cu amintiri - wrote for the eclipse -

  1. Milly says:

    hepi hepi b-day!! <3
    te iubesc, lil' thing <3333333