"in spatele acelei aparente"


Continuau sa paseasca fara tinta, in tacere unul langa celalalt cu pleoapele lasate in jos.Mainile lor inca mai stateau una intr’alta in timp ce ningea cu cenusa de sub ele. Traiau intro paralizie a vointei in timp ce ea isi privea pasiva bucatzelele de suflet sfarsmate pe podea. Nu vroia sa le adune sau sa le lipeasca, ar fi preferat de o mie de ori sa ramana la fel de goala ca in acel moment in locul amagirilor patrunse printre bucatzelele lipite.Aerul de afara ii amortise, aparent, orice tendinta de a actiona sub imperiul primului implus.Ea stia ca acum o vedea goala, fara sclipiri de indragostit sau minciuni colorate. Oare ar mai fi fost posibil pentru el sa continuie, uitandu’se in acei ochi care, niciodata nu exprimasera altceva decat ceea ce spunea, dar, c toate aceasta, vedeau in fiecare clipa o alta lume in spatele celei aparente, pe care o afisa, discordanta si contrastanta? Cruzimea sinceritatii inselate este inceputul sfarsitului, iar puterea indiferentei prefacute va fi mereu direct proportional cu profunzimea sentimentelor.Tocmai de aceea nu o putea ierta.Incheiasera si repetarea afirmatiilor si explicatiilor secundare.


wrongway2xt


De pe acoperisul casei totul paruse ca suferise o profunda transformare.Primavara era ironica iar verdele ranjea dispretuitor de suferinta lor.Chiar si porumbeii de langa lac zburau cu o veselie diabolica batjocorind si ultimele picaturi de demnitate care la mai ramasesera.



Cruzimea sinceritatii inselate este inceputul sfarsitului..

3 Response to "in spatele acelei aparente"

  1. [...] post este completarea acestei mici istorisiri. Din alta [...]

  2. Goldfaber says:

    Se pare ca amandoi spunem povestea lor, insa eu prin ochii lui, iar tu mai frumos."Oare ar mai fi fost posibil pentru el sa continuie, uitandu’se in acei ochi"- nici nu stii ce frumosi par ai ei prin ai lui. ar trebui sa vb sa facem un post comun. daca doresti... zic eu ca ar fi interesant.
    imi place cum scrii...te citesc din anonimat;;)...take care>:D<

  3. Ralphie Retard says:

    varianta xxx cand apare?
    :))
    <333333333