snowdrops spoted lovestory [the end]


[..]O rupse la fuga prin ploaie, mirata fiind de propiile’I picioare care cu cateva momente in urma amenintzau sa se topeasca. Conducea acum mecanic fara o tzinta anume, pana la sfarsitul liniei timpului. Acolo unde soarele le zambea pescarushilor..acolo unde el ar fi putut ramane ca in amintirea ei. Cu lacrimile siroindu’i pe barbie, cu genunchii trmurandu’i..cu mintea alba.. nu putu sa apese pedala frana in momentul cand un zid ce promitea liniste veshnica se ivi din nimic in fatza ei. Desi defapt nu era decat un alt “sofer” atat de fericit incat ce mai conta o viatza in plus sau in minus?


..minutele se scursesera prea greu in cele doua ore. de ce sa se duca dupa ea?nu ea plecase si il lasase cu cuvintele nerostite si furia’I clocotindu’I in vene?? O, si asta inca nu era nimic fata de ce urma. Infidelitatea se plateste cu durere scumpo. Chiar daca insemna sa se lupte cu el insasi, dar nu, nu putea sa isi lase orgoliul ranit astfel, de o fetita prostuta cu 2 ani mai mica ca el. Si da, o iubea. Si ce? Asta nu ii facea greseala mai usor de iertat.


un accident fatal lua viatza unei fete in varsta de 17 ani pe autostrada bucuresti-constanta astazi in jurul orelor 20:00, vinovat fiind fiul priministrului care conducea sub influenta alcoolului in drum spre o petrecere.acesta scapa cu suspendare de permis si..” .love_the_rain_by_voorikvergeet

0 Response to snowdrops spoted lovestory [the end]