:D


Acesta este un post dedicat prietenului meu Cham-Cham. V'am spus ca detest economia? E aproape draguta si o intelegi, pana lipsesti la o singura ora si apoi te uiti n X la aplicatiile astea ciudate. :|

Probabil va intrebati ce legatura ar putea avea cineva pe care il cheama Cham-Cham cu economia. Pai, voi nu stiti, dar prietenul meu Cham este un geniu si stie orice xD Vorbesc serios cand zic orice. :-? Siii imi explica bine. Dar mie tot nu imi place. Nu mai vreau la skul. 

Ma intreb cum de cei care au terminat Madgearu sunt inca intregi la cap. Eu mai am aprox 3 ore de dormit. Si inca citesc aplicatii, dar simteam nevoia sa va impartasesc problemele mele existentiale.

Revenind la Cham Cham. Eu il tachinez ca e pokemon uneori sa stiti. Dar imi indreapta parul cu placa cand ma duc la el. Nu ca'i paradox? E girly si f smart. I don't get it, really. :|Ah..si stie o tona de chestii despre muzica. Ffff multe.. Siii face din orice o conotatie :)) mostly e funny, atata timp cat nu sunt eu prea antisociala in ziua respectiva :)) Siiii m'a molipsit :| Sau poate asa eram eu :| Dunno :-s Glume stupide, atata timp cat nu o dam in interpretari paranoice si SF-uri o.O

Una peste alta, a fost o zi draguta si nu mai fusesem demult in Cassablanca <3Au inceput sa le cada tapetul de pe pereti btw :)) Eu inca nu imi termin prajiturile.I'm working on it. Defapt, ultimele zile/nopti au fost dragute..mai mult inceput de primvara decat toamna tarzie.Arw m-a invatat sa gatesc si nici nu am dat foc la casa, Simo era drunky-happy si era fascinata de stixuri. Trip s'a tuns, Milly e intr'o trupa, eu sunt mostly happy iar acum spun chestii fara sens. Imi schimb starile usor, ma deconectez uneori iar capacitatea mea de a socializa sau de a ma increde in cineva este mai mica decat acum ceva vreme.Uneori gandesc prea mult dar nu prea imi dau voie sa o fac. Aseara, de la un concert in Fire am ajuns in companie ciocolatei cu menta uitandu'ma la un film.Defapt, am ajuns dorindu'mi sa dispar dar nu asta e ideea. Nu mai vreau sa fumez, mi'e dor de tata si mi se pare ca au trecut ani de la ultima vara..Nu ma mai intristez dar nici nu mai dau vina pe nimeni pentru greselile mele; si din toate, am ramas cu un singur regret.

Btw, i'm looking for a part-time job and Chami helped me to send mails to all the skate-shops from the town :D. Isnt he great?

Cum am ajuns sa aberez atat pornind de la economie?! [Acum Cham o sa zica "verbul "a abera" nu exista" ]

Ps:Ah, si Liviu m'a invatat sa pun videoclipuri si pe Blogspot. Nu merge ca pe wordpress :( Multumeeesc >:D<



0 Response to :D