abtibilduri in jocul nostru


Toate companiile promoveaza imaginea. Imaginea si atat. Abtibilduri ieftine lipite langa un telefon mobil, culori si aparente intr'o lume dominata de monezi si cateva sclipiri de diamant.Mass media impune tipare de frumusete si coctailuri de vise sfarmate, o personalitate prafuita dar mascata de contraste.Mergi drept, priveste inainte. Nu ti'ai pictat inca zambetul?! Ascunde partea din tine care vrea sa tipe si sa planga si sa fuga sau sa arda orasul asta pana in temelii.Stai linistit, in curand va fi anesteziata si nu va mai trebui sa iti amintesti sa zambesti. Acum nu pot sa iti vada temerile.Nu or sa vada ca sangerezi pe sub haine si fard.

Vei avea si "prieteni". Veti iesi la mall si veti pretinde ca va intereseaza problemele lumii a 3'a si ale crizei financiare. Pana cand? Pana vei avea o realitate falsa atat de consistenta incat vei uita k a pornit de la o minciuna.Nu vei mai recunoaste ipocrizia din ea.

Sau poate cand vei privi in oglinda te vei intreba cine esti, si ce a mai ramas din adevarul tau amortit se va trezi [..] sp_a0915

1 Response to abtibilduri in jocul nostru

  1. iulian says:

    smecher. :D