get strenght from you weakness


Ai fost vreodata in mijlocul multimii de la metrou ?. sunt grabitzi si vin toti spre tine.Nu vor sa te vada, vrei sa mergi inainte dar ei nu te lasa.Te clatini si iti pierzi echlibrul. This is not the way i want my story end. Falling.And if i let myself go i’m the only one to blame.



Panica se imparte in aburi de caldura pe care te inchinui sa ii inspiri.Si ustura inauntru, déjà stii ce va urma. Nu stie daca sunt lacrimi pe fata ei sau picaturi ce se scurg din suvitele umede. Aburul inca o inneaca iar acum a vazut ca picura sange.Nu isi amineste de ce, nu stie daca s’a zgariat. Nu-i nimic,in curand se va cicatriza iar semnul ii va aminti sa fie mai atenta data viitoare. » De ce minti ?! Mai are vreo doua semne si tot nu au ajutat la nimic. Stii ca se va avanta din nou in iluzii amagitoare ca si prima data iar intr’o zi semnele nu vor mai avea loc.Cocori cu aripi retezate vor zbura deasupra ei iar tabloul se va destrama in picaje de pasteluri innorate.Tu nu vezi ca te intorci mereu plangand ?! Nu incerca sa’mi zambesti si la dracu inceteaza sa ma mai privesti asa !! EH, nu’mi lasi alta optiune ». Si nu a mai ramas decat un iris privind in gol.



Astazi aproape a ras. A mancat vata dulce din floricele sarate, a ratacit in viteza pe alei si s’a impiedicat iar de bete. Doar in drumul spre casa a fost singura asa ca s’a concentrat pe tot ce inseamna « viata » in jurul ei. Punga unei doamne fosnea, se auzea muzica in surdina din castile unei adolescente iar franturi de discutii armonizau sunetele dirijate de tacerea mea.A fost o melodie frumoasa, tks guys. <3




28.03.2009



0 Response to get strenght from you weakness